Staňte se našimi fanoušky na:

Voňavá sluneční rýže

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži namočíme do vody na 30 minut, propláchneme a scedíme. Do hrnce dáme vývar ze zeleninového bujónu a přidáme ostatní přísady až na pomerančovou kůru. Přikryjeme poklicí a pomalu vaříme 20 minut, až je rýže měkká. Sundáme z ohně, vyndáme skořici, hřebíčky a zamícháme dovnitř pomerančovou kůru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

annie |6. května 2013
zkusím, jen bez skořice, tu nějak nemusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!