Staňte se našimi fanoušky na:

Výborná pizza z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 250 ml vody, 35 g oleje, 500 g hladké mouky, do jednoho kouta nádoby dáme 2 lžičky soli a do druhého kouta dáme 21 g droždí. Nádobu vrátíme do pekárny a zapneme na program TĚSTO. Po ukončení programu si těsto přendáme na vál a rozdělíme na dvě poloviny, které si rozválíme. Smícháme si kečup s prolisovaném česnekem a potřeme s ním těsto. Pizzu pak poklademe vším co máme rádi - šunka, salám, mozzarella, hermelín, plátky rajčat, olivy........ Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!