Staňte se našimi fanoušky na:

Výborný ukrajinský boršč

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso očistíme, uvaříme doměkka a uděláme si vývar. Hlávkové zelí, kořenovou zeleninu a brambory nakrájíme na kostky. Zpěníme cibuli na oleji, zasypeme trochou mouky, přidáme rajský protlak a chvíli podusíme. Zalijeme studeným vývarem a za stálého míchání přivedeme k varu. Vložíme nakrájené suroviny a koření a vše uvaříme doměkka. Nakonec přidáme červenou zavařenou řepu. Těsně před podáváním dochutíme octem, solí a bílým pepřem. Jednotlivé porce pak na talíři ozdobíme kopečkem zakysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |20. května 2014
výborný Odpovědět
Hana S |20. května 2014
děláme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!