Staňte se našimi fanoušky na:

Vývar z kližky

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté maso zalijeme v hrnci studenou vodou, přidáme rozpůlenou cibuli, koření a polovinu očištěné, nakrájené zeleniny a petrželky. Osolíme, přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni dokud není maso měkké. Vývar scedíme, přidáme zbytek nakrájené zeleniny a uvaříme na skus (aby byla měkká, ale křupavá). Maso nakrájíme a vrátíme do polévky, hrnec stáhneme z plotny. Nakonec posypeme na talíři zbytkem petrželové natě. Do polévky můžeme přidat drobení nebo vlasové nudle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!