Staňte se našimi fanoušky na:

Wasabi tatarka

Autor receptu: Kačka2 (70 receptů)

Tatarka skvělá k rybě, ať už je to pečený pstruh, pošírovaný losos nebo třeba smažený kapr.

Množství: Pro 4-8 osob
Obtížnost: Snadné
Příprava: 15 min.
Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V robotu prošlehejte vejce, česnek, wasabi a limetovou kůru. osolte a opepřete. Za stálého šlehání přikapávejte olej, postupně lze přilévat tenkým pramínkem. Výsledkem by měla být hustá ochucení majonéza. Vmíchejte kapary, okurky, koriandr a 1 lžíci limetové šťávy. přidejte zakysanou smetanu a znovu dobře promíchejte. Můžete dochutit další wasabi pastou, pokud se vám tatarka zdá málo výrazná.

Něco navíc:

Místo koriandru můžete příště dát nasekanou pažitku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!