Staňte se našimi fanoušky na:

Yvetin Estonský kringel

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

zaděláme těsto a dáme vykynout .Vykynuté těsto vyválejte na co nejtenčeji to zvládnete. Ještě předtím si připravte na potření placky směs z 50g másla 4-5 lžic krupicového cukru 3 rovných lžiček skořice potřete placku. Máslo je lepší s ostatním utřít jen změklé Zarolujte. Ostrým nožem rozřízněte na poloviny,ty otočte zády k sobě a zarolujte ,pak stočte do kruhu.potřeme zbytkem směsíkterou jsme potíraly placku před rolováním .Pekla jsem klasicky - 180st - cca 25minut - do zezlátnutí.. Na závěr můžete jen pocukrovat...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ahasver |24. řijna 2016
To vypadá moc dobře. Dík za recept. Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
to je paráda Odpovědět
Monique |8. prosince 2013
vypadá to krásně Odpovědět
Lucinka |27. listopadu 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
svatava.adamova |27. listopadu 2013
taky dělám :) Odpovědět
jana.h |25. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Peggy89 |24. listopadu 2013
taky dělám Odpovědět
MsGracia |23. listopadu 2013
Známá jej namáčí do čokolády a barevně sype. Mívá jej na Vánoce jako veněc. Odpovědět
Hanina |21. listopadu 2013
vypadá to fakt hezky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!