Staňte se našimi fanoušky na:

Zadělávaná slepice

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slepici rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka.Potom přidáme květák a dovaříme.Cibuli nakrájíme,osmažíme na sádle,zaprášíme moukou,zalijeme vývarem a povaříme.Přidáme vykoštěné slepičí maso a květák rozebraný na růžičky,ochutíme muškátovým květem,zjemníme smetanou,v níž jsme rozšlehali žloutek a sundáme z plotny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!