Staňte se našimi fanoušky na:

Zaječí předek na paprice

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na rozpuštěné, na kostičky nakrájené slanině, vložíme porce zajíce, opečeme, přidáme lžičku sladké papriky podle chuti a dusíme doměkka.Během dušení v tlakovém hrnci občas podléváme vodou.Když maso změkne, necháme šťávu vysmahnout, pak ji zaprášíme moukou, opět trochu podlijeme, zjemníme smetanou a na mírném ohni krátce povaříme. Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo noky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!