Formu na zajíce vymažeme rozpuštěným sádlem a vysypeme hrubou moukou. Tyčinky Margot nastrouháme najemno do misky. Žloutky vyšleháme s 1 hrnkem cukru do husté pěny. V nádobě prošleháme mléko s olejem. Do žloutkové pěny pak po částech zašleháváme mouku střídavě s mléčnou směsí. Připravíme hladké těsto, do kterého vmícháme také nastouhané tyčinky Margot. Vyšleháme bílky se špetkou soli na tuhý sníh a přidáme do něj po částech zbylý cukr. Sníh potom opatrně vmícháme do těsta. Do spodní formy nalijeme těsto tak, aby dosahovalo asi 1 cm pod okraj formy. Přiklopíme, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme přibližně 45 - 50 minut. Formu vyjmeme z trouby a necháme stát asi 10 minut. Potom horní polovinu odklopíme a zajíce opatrně vyklopíme. Čokoládou rozpuštěnou ve vodní lázni přilepíme rozinky jako oči. Marcipánovou hmotu rozkrájíme na plátky. Připravíme si malé sklenky. Do každé nasypeme trochu potravinářského barviva, přidáme pár kapek vody a rozmícháme. Navlékneme si gumové rukavice, plátky marcipánu pokapeme barvivem a prohněteme. Vytvarujeme vajíčka, která necháme oschnout. Nakonec zajíčka obložíme marcipánovými vejci. Můžeme ozdobit cukrovou polevou.