Staňte se našimi fanoušky na:

Základ na rajskou omáčku do sklenic na zimu

Autor receptu: Márč (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěná rajčata nakrájíme na menší kousky a rozvaříme spolu s kořením do měkka (bez přidání vody). Následně vše prolisujeme přes jemný cedník. Protlak přihřejeme, horký nalejeme do třičtvrtělitrových sklenic, řádně zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Není třeba zavařovat. Při vaření omáčky pak už jen dochutíme octem a cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
renda9 |31. července 2013
vyzkouším Odpovědět
svatava.adamova |18. června 2013
tak to hned zítra jdu na to Odpovědět
jola |11. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Arabela |2. června 2013
1+ Dobrý nápad, co je doma, to se počítá. V obchodě ty ....y neví, co by za to chtěli. Uložím a vyzkouším. Márči , díky. :-))) Odpovědět
Jan |2. června 2013
Dobrý nápad, uložím a vyzkouším. Doposud jsem dělal jenom kečupy. Márči, díky. :-) Odpovědět
petra.konfrstova |30. května 2013
skvělý nápad, ukládám, díky Odpovědět
planeta |25. května 2013
dobrý nápad , jak se zbavit nadúrody, dělávám podobně, všem doporučuji," v zimě jako když najdeš" Odpovědět
gagous007 |14. května 2013
ukládám, bude se hodit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!