Staňte se našimi fanoušky na:

Základ na rajskou omáčku podle HaBo

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Postup: Rajčata rozdrtíme,přidáme sůl,pepř,bobkový list a nové koření. Vaříme 25 min.Před koncem přidáme 5lžic cukru. Horké dáme do sklenic a 30 min sterilujeme. Možno před sterilováním přecedit,ale já to cedím až po uvaření rajské omáčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
E- |20. září 2013
vyzkoušeno Odpovědět
piskotka |15. září 2013
jojo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!