Staňte se našimi fanoušky na:

Základní ředkvičková omáčka

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Z jíšky a bujónu připravíme omáčkový základ, osolíme, okořeníme a před koncem vaření přidáme ředkvičky (strouhané na křenovém struhadle). Podáváme se zelenou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
J |27. května 2013
vyzkousim Odpovědět
biglol |25. května 2013
Nechápu, proč je autorka neustále napadána u svých receptů ohledně zelené natě? Já teda nejsem žádný mistr kuchař, ale tento pojem je mi naprosto srozumitelný!!! Odpovědět
kattyr |24. května 2013
jaro> Už jsem to psala u jiného receptu. Nevíte co je zelená nať? Co třeba pažitka, nebo taková řeřicha a další? Schválně jsem nepsala nic konkrétního, ať si každý sám dosadí co uzná za vhodné :) Odpovědět
A |24. května 2013
zelená nať je co ? Odpovědět
jitulka |23. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!