Staňte se našimi fanoušky na:

Záložní šlehačka z mléka

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zahřejeme mléko s máslem, ale směs nesmí dosáhnout bodu varu. Dobře promícháme a necháme do druhého dne v lednici ( mléko nesmí zmrznout ). Do směsi vmícháme cukr a ušleháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vilemina |13. prosince 2013
Tohle je dobrý recept - navíc získáte daleko tučnější šlehačku, než se dá koupit (přes 40%). Lépe se ušlehá a do některých pokrmů je nezbytná! Odpovědět
Georgina |12. prosince 2013
ale už jsem nevěděla poměry másla:mléka Odpovědět
Georgina |12. prosince 2013
oživl mi starý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!