Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionový houbovec

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 1/2 lžičky kypřicího prášku
  • 400 g žampionů
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hrubé mouky
  • 100 ml mléka
  • 1 cibule
  • 6 rohlíků
  • 2 vejce

Pracovní postup:

Tvrdší pečivo zvlhčíte mlékem, přidáte vejce, mouku, prášek do pečiva a vypracujete těsto /ne moc husté/. Na másle osmažte na kostičky rozkrájenou cibuli, přidáte nakrájené žampióny a restujete. Směs osolíte, opepříte a dochutíte kmínem. Restujete asi 20 minut. Potom promícháte s připraveným těstem. Zapékací mísu vymažte máslem rozetřete do ní těsto a pečte ve vyhřáté troubě asi 20 minut dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!