Oddělíme bílek od žloutku. Ze žloutku, piva, mouky a nastrouhaného parmezánu ušleháme hladké těstíčko, které necháme chvíli odležet. Česnek prolisujeme nebo rozetřeme se solí a pepřem. Pažitku a bazalku nadrobno posekáme. Asi 1 lžíci bylinek si odložíme na ozdobení. Majonézu smícháme s jogurtem, česnekem a zbylými bylinkami. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Salát natrháme na větší kousky, rajčata nakrájíme na měsíčky. Z bílku ušleháme pevný sníh a vmícháme ho do pivního těstíčka. Očištěné žampiony na vidličce namáčíme v těstíčku a necháme trochu okapat. Ve fritéze rozehřejeme olej a na něm žampiony smažíme dozlatova. Vyjmeme a na papírové utěrce nebo ubrousku necháme okapat. Salát a rajčata rozdělíme na talíře, přidáme fritované houby s trochou česnekové omáčky a posypeme zelenými bylinkami.Zbylou omáčku podáváme zvlášť.