Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené houby s hermelínem

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 600 g hlaviček hub
  • 2 balení hermelínu
  • 1 větší cibule
  • 3 vejce
  • 5 stroužků česneku

Pracovní postup:

Na olej dáte pokrájenou cibulku a necháte ji smažit dozlatova. Pak přidáte na kostky nakrájené hlavičky hub, přidáte vegetu a rozetřený česnek, pepř a za stálého míchání necháte dusit, bez přidání vody, asi 10-15 minut. Odstavíte z plotny a přidáme, pokud to půjde, na kostičky nakrájený Hermelín. Pokud nepůjde, tak ho vidličkou rozmačkejte. Pořádně promícháte, sýr se začne rozpouštět, rozkvedláte vejce a přidáte do hub. Řádně promícháte a dáte do trouby zapéct na 20 minut při 200°C. Nebo až se udělá kůrčička, to podle toho jakou máte troubu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!