Cibuli pokrájíme nadrobno. Rajče spaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Obojí dáme do mísy, přidáme rajský protlak, posekanou čerstvou petrželku, podle chuti sůl s pepřem, mleté maso a vše prohněteme.
Navlhčenýma rukama tvoříme ze směsi malé válečky. Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé části vyválíme tenké pláty. Plát rozdělíme nožem nebo radýlkem na 12 stejně velkých čtverců. Vejce rozšleháme a těsto pomocí pírka nebo mašlovačky potřeme. Válečky ze směsi masa poklademe napříč na čtverce a těsto zavineme.
Rolky naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a znovu je potřeme zbylým vejcem. Nakonec je seshora posypeme hrubě mletou solí. Předehřejeme troubu přibližně na 170°C a dáme rolky péct. Pečeme dozlatova. Můžeme podávat jak teplé, tak studené.