Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance, kterou do nich na prkénku z obou stran zaklepeme. Potom řízky vložíme do rozšlehaných vajec a nakonec je obalíme v polohrubé mouce. Řízky osmažíme na pánvi v rozpáleném oleji a vložíme je do pekáčku vytřeného tukem. Naskládáme je na sebe až do úplného naplnění. Do menších míst plátky překrojíme. Pak je zalijeme směsí ze smetany, kečupu, soli, pepře a 3 vajec, vložíme do trouby vyhřáté na 170°C a asi 30 min. zapékáme. Hotové vyndáme z pekáčku a nakrájíme napříč na plátky, aby na řezu byly vidět proužky masa. Podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.