Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený lilek s mozzarelou a eidamem

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilek oloupeme a nakrájíme na zhruba 1cm kolečka. Do hrnce nalijeme vodu a až dosáhne voda bodu varu povaříme lilky na 2 minutky. Slijeme vodu, necháme lilky vychladnout, nakrájíme si na kolečka mozzarelu a rajčata, nastrouháme si eidam. Do zapékací mísy nalijeme trochu olivového oleje a kolečka vychladlého lilku vložíme vedle sebe na dno mísy. Lilky osolíme a naskládáme na ně kolečka mozzarely. Na mozzarelu dáme rajčata a také je osolíme. Celý lilek v zapékací míse posypeme nastrouhaným eidamem a kořením na pizzu. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

megan |13. řijna 2015
1* Odpovědět
jana.remkova.7 |23. června 2015
Úžasný nápad!!! + Odpovědět
Jancal |17. března 2015
vyzkouším :-) Odpovědět
cvrcek |3. července 2013
zajímavé vyzkouším :-) Odpovědět
Semyaza |22. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |22. června 2013
zkusim Odpovědět
zuzanarhiannon|23. června 2015
Ale nééé... Ponížit mozzarellu eidamem? :-( Odpovědět
hadicevlcice|22. března 2015
urcite vyzkousim * Odpovědět
Banshee79|20. února 2014
díky za zdravou inspiraci:) Odpovědět
sabuska.rozlivkova|19. června 2013
Vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!