Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy. Uvaříme je v osolené vodě. Poté je rozšťoucháme.
Hrášek chvíli povaříme, aby rozmrznul a poté ho rozmixujeme.
Smícháme brambory, hrášek, máslo a citronovou kůru. Osolíme, opepříme.
Na náplň: Mrkev, pórek i celer nakrájíme nadrobno a osmažíme na olivovém oleji. Na konci přidáme i česnek nasekaný najemno. Necháme vychladnout.
Z másla a mouky připravíme hladkou jíšku, do které postupně přiléváme teplé mléko a chvíli povaříme (asi tak 2 minuty). Odstavíme z plotny, přidáme hořčici, sůl, pepř, tymián a citronovou šťávu.
Ryby nakrájíme na větší kostky a dáme do pekáče spolu s krevetami. Zasypeme náplní a zalijeme omáčkou. Nahoru rozprostřeme bramborové pyré a pečeme 35 minut na 200 °C.