Staňte se našimi fanoušky na:

Zapekané lazane s mäsom

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Pracovní postup:

Potrebujeme: 0,5kg lazaní 0,5 kg bravč. mäsa 3 dcl oleja na bešamel 30 dkg hladkej múky cesnak soľ čierne mleté korenie 0,5 l mlieka paradajkový pretlak cibuľa syr Ako na to: Lazane uvaríme v osolenej vode. Cibuľu orestujeme na oleji a pridáme k nej mleté mäso. Osolíme a okoreníme. Pridáme tiež pretlak chvíľu dusíme. Potom podlejeme vodou a varíme. Medzitým si spravíme bešamel. Ten necháme vychladnúť. Na spodok plechu dáme lazane, na lazane dáme vrstvu mäsa a bešamel. Poslednou vrstvou sú lazane, na ktoré nalejeme už len bešamel, aby zostali mäkké. Dáme piecť na približne 35-45 minút. Po upečení ich posypeme nastrúhaným syrom.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gwendy |12. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Linda |10. května 2013
ukládám Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
šupina73|6. května 2013
ještě jsem je nedělala,určitě to napravím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!