Na ozdobu: rybízová marmeláda, čokoláda na vaření, 100 g strouhaného kokosu či mletých oříšků Nejprve si připravíme bezlepkové piškoty. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který uložíme do chladna. Máslo utřeme s cukrem a 4 žloutky (můžeme ochutit citronovou šťávou). Bramborový škrob smícháme s kypřícím práškem do pečiva a po lžících ho vmícháváme za stálého šlehání (střídavě se sněhem z vaječných bílků) do máslové hmoty, dokud těsto není hladké. Na plech položíme papír na pečení nebo plech vymažeme olejem. Z těsta tvoříme naolejovanou lžičkou hromádky a klademe je na plech. Pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 200°C, až piškoty zrůžoví. Poté dva piškoty slepíme k sobě marmeládou, namočíme v rozpuštěné čokoládě a obalíme ve strouhaném kokosu či mletých lískových oříšcích. Nejlépe vypadá toto cukroví v malých ozdobných papírových košíčcích. Pečeme je až těsně před svátky a uchováváme v papírové krabici.