Staňte se našimi fanoušky na:

Zauzená vepřová panenka

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso obalíme v tlučeném barevném pepři a zprudka opečeme na pánvi. 2) Zázvor nakrájíme na úzké plátky. 3) Z piva, medu a zázvoru si připravíme marinádu. Přidáme sůl, pepř, tabasco a citronovou šťávu. 4) Do marinády ponoříme opečené maso a necháme 24 hodin v lednici odležet. 5) Druhý den maso vyjmeme s marinády a nakrájíme na plátky. 6) Cibulku krátce orestujeme s rukolou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
asona |26. června 2015
Já jsem ji viděla v takových těch stáncích s masem, co stávají u supermarketů Odpovědět
šanela |25. srpna 2014
uzenou panenku jsem ještě neviděla - asi se budu muset podívat důkladněji :-) Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Vepřovou panenku můžu - a zauzená nevyžaduje velkou tepelnou přípravu. Odpovědět
sonizna |18. srpna 2014
Černé pivo obsahuje cukr, takže dlouhým vařením se může připálit a zhořknout. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!