Nejprve si připravíme marinádu. Ve skleněné míse smíchejte všechny připravené ingredience a vložte do této směsi kuřecí paličky, přikryjte mísu a uložte do chladu marinovat až jednu hodinu. Dejte předehřát ohnivou lornu na mřížku grilu a dbejte na to, aby se dodržela teplota 180 stupňů působící na ohnivou lornu. Poté vložte marinované kuřecí paličky do lorny a nechte zasmahnout ze všech stran. Poté podlejte teplou vodou a uzavřete lornu. Průběžně kontrolujte, aby nedošlo k odpaření vody z lorny a případně jí průběžně dolévejte. Nezapomeňte, aby marináda měla v době servírování hustší konzistenci. Po přibližně třiceti minutách by paličky měli být již hotové a lze je servírovat polité marinádou z lorny. Dochuťte solí, pepřem či drceným chilli. Můžete podávat s pečenými bramborami, který si můžete současně připravovat přímo v ohni zabalené v alobalu s kouskem másla, nebo podávejte s lepivou rýží a nebo jen s pečivem či chlebem. Dobrou chuť