Dva kusy uzeného kolena vykostíme,vložíme na hluboký plech,okořeníme silně kořením jménem ,, MEDVĚDÍ GRILL,, Podlijeme 1/2l vody a šoupneme na gril nejlépe s nerezvíkem,a zatopíme dřevem které dodá při grilování kolen,vůni kouře který držíme pod víkem grilu.Oheň samozřejmě držíme vpravo grilu abychom maso nespálili viz.foto:-) během grilování ve vlastní šťávě těchto uzených kolen přidáme 5 kusů cibulí nakrájených na nudle, a přidáváme vody až do 1/2 plechu.Po 1 hodině vyndáme z grilu přelijeme vše do velkého kastrolu osolíme mořskou solí jodovanou dle chuti.Dále hotové koleno nacpeme do zavařovacích sklenic a zalijeme vlastní šťávou z kolen,a následně zavaříme. Takto hotové sklenice necháme vychladnout.Výborné po studenu s chlebem nebo bramborem k obědům. K tomuto koření ,,medvědí gril,, nic víc už nepotřebujete na dochucení. Dobrou chuť:-)