Staňte se našimi fanoušky na:

Zázvorová vejce

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvá vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo a necháme vychladnout. Připravíme si nálev: Silný čaj smícháme se zázvorem, vínem a čili. Vejce poválíme na stole tak, aby na nich popraskala skořápka, ponoříme je do horkého nálevu a necháme je tam vychladnout. Pak je vyjmeme, oloupeme a nakrájíme na osminky. Servírujeme na listě pekingského zelí jako neobvyklý předkrm. Vhodnou přílohou jsou banketky nebo bílé pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!