Staňte se našimi fanoušky na:

Zázvorový "svařák" bez vína

Autor receptu: (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Veganské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dám vařit vodu s celou skořicí a hřebíčkem, až to zavoní kuchyní, přidám okrájený a na hrubo nastrouhaný zázvor. Vše ještě chviličku povařím a pak nechávám ještě cca hodinu louhovat. Do hrnečků nakrájím na kousky očištěný a slupky zbavený citron, zaliju přes sítko zázvorovým čajem a dochutím medem. Používám vždy v případě ohrožení rodiny viry a jinými bacily a zatím to funguje.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |10. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!