Staňte se našimi fanoušky na:

Zbojnický čevab v alobalu

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Papriky nakrájíme na kostičky. Petrželku nasekáme nadrobno. Vše promícháme s masem, osolíme, opepříme a dobře zamícháme. Alobal z vnitřní strany přemažeme olejem, naskládáme připravené maso se zeleninou a pořádně zabalíme. Troubu rozehřejeme na 200 ˚C a pečeme asi 1 hodinu. Hotové maso vyklopíme z alobalu a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!