Základní pasta - Datle a švestky namočíme do vody, aby trochu změkly. Poté je slijeme, lehce vysušíme a rozmixujeme na pastu. 1/ KULIČKY S MERUŇKOU A MANDLEMI 1,5 lžíce zákl.pasty, 5 suš.mletých meruněk,hrst mletých mandlí, lžíce agávového sirupu Pastu z datlí a švestek smícháme s ostatními ingrediencemi, utvoříme pevnou hmotu a tvoříme v dlaních kuličky. 2/ SLUNEČNICOVÉ S KOKOSEM 1 lžíce zákl.pasty, hrst mletých slunečnicových semínek, 2 lžíce mletých rozinek, lžíce kokosu-bio, lžíce kokosového oleje, lžíce agávového sirupu, kokos na obalení Pastu smícháme s mletými rozinkami, kokosovým olejem, agáve sirupem a přidáme ostatní ingredience nakonec obalíme v kokosu 3/ KEŠU KULIČKY V KAROBU 1,5 lžíce zákl.pasty, hrst na jemno nasekaných kešu, 2 lžíce karobu, 1 lžíce agáve sirupu K pastě přidáme nasekané kešu oříšky, sirup a karob a smícháme hmotu. Kuličky nakonec obalíme v karobu. 4/ ROZINKOVÉ KULIČKY V SEZAMU 6 lžic mletého světlého sezamu, 2 lžíce černého sezamu (lze vynechat a doplnit bílým), hrst mletých rozinek, 3 lžíce medu, lžička skořice, sezam nebo skořice na obalení Rozinky umeleme, přidáme med a mletý sezam a dohustíme nasekanými slunečnicovými semínky. Vytvoříme hustou hmotu a mokrýma rukama vytvarujeme kuličky (díky medu se to trochu lepí na ruce) a obalíme je v sezamu (nebo skořici).