Staňte se našimi fanoušky na:

Zelené fazolové lusky s bílými fazolkami na smetaně

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Den předem namočené bílé fazole uvaříme do měkka (cca 45 min), přidáme zelené fazolky, přidáme trošku vody, mléko, smetanu, osolíme, ochutíme cukrem a octem a zahustíme troškou žitné mouky. (můžete i pšeničnou, ale já používám žitnou z důvodu zdravější stravy). 2. Podáváme s knedlíkem nebo s brambory. DOBROU CHUŤ

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!