Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina naložená do soli

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Tvrdou zeleninu nakrájíme na větší kusy a promícháme se solí. Nádobu přikryjeme a necháme vykvasit alespoň 3 týdny. Kontrolujeme, hotovo je když zelenina zkvasdí a není přesolená.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |25. ledna 2014
k čemu je dobrá? neznám :-) Odpovědět
Jindriska8 |28. září 2013
Musím vyzkoušet! Odpovědět
vera.sucha.50 |24. června 2013
dělám podobně Odpovědět
jana.h |26. března 2013
dělám taky Odpovědět
Jean|25. března 2013
Já znám jenom okurky rychlokvašky, taky musím vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!