Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina po bengálsku (Bengali tarkari)

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velkém hrnci rozehřejte ghí nebo olej. Přidejte hořčičná semínka, čili, bobkové listy a řecké seno. Zakryjte hrnec. Když semínka přestanou prskat a řecké seno ztmavne, přidejte anýz a mletý kmín. Potom okamžitě přidejte na kostičky nakrájené brambory a obracejte je asi 8 minut. Potom přidejte nakrájenou tykev a baklažán. Za stálého míchání ještě 5 minut vařte. Dále přidejte hrášek spolu s vodou a přiklopte. Vařte 15 minut a přibližně každých 5 minut zamíchejte. Potom přidejte cukr a sůl a při nízké teplotě vařte, dokud zelenina nezměkne a omáčka není hustá. Nakonec každou porci jídla ozdobte dílkem citrónu a snítkou petržele.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |12. května 2013
už se těším, až si to uvařím :-) Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
zajímavý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!