Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina s masem

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřátém sádle prudce opéct nakrájené maso, přilít 200 ml horkého vývaru a dusit na nízkou teplotu asi 20 minut. Zbylý ohřátý vývar, všechnu nakrájenou zeleninu a koření přidat k masu. Dusit doměkka ještě zhruba 40 minut, během dušení podle potřeby přilijte vývar. Nakrájené špekáčky přidat do hrnce asi 10 minut před dokončením dušení a prohřát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!