Dýni očistíme a nakrájíme na kostičky o velikosti 3 x 3 cm. Připravíme si panýr a dáme ho vylisovat (postup na výrobu panýru najdete v předchozích receptech). V hrnci připravíme čóns – do zahřátého oleje nebo ghí nasypeme koření v tomto pořadí: asafoetida, řecké seno, kurkuma, zázvor – a smažíme tak, abychom koření nespálili. Přidáme nakrájenou dýni a dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Mezitím nakrájíme vylisovaný panýr na kostky a osmažíme ho dozlatova v oleji, necháme okapat. K dýni přidáme těstoviny a podle potřeby podlijeme horkou vodou (množství záleží na druhu dýně, kolik pustí tekutiny). Přivedeme do varu a vaříme, dokud není zelenina hotová. Nakonec přidáme osmažený panýr a jemně posypeme bazalkou. Osolíme podle potřeby.