Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninový boršč podle sonizny

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli nakrájíme nahrubo, mrkev, celer a petržel nakrájíme na drobné kostičky. 2) Cibuli smažíme na oleji, asi po třech minutách přidáme zbylou zeleninu. 3) Přidáme rajský protlak a zalijeme vodou tak, aby byla zelenina zalitá. Osolíme a opepříme. Vaříme asi 20 minut. 4) Přidáme uvařenou nebo upečenou řepu na kostičky a vaříme 5 minut. 5) Podáváme posypané balkánským sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
sonizna |10. června 2014
Neobsahuje maso, ani masový vývar, je vhodný i pro vegany a pro ty, co drží dietu. Odpovědět
sonizna |10. června 2014
Můžeme přidat zelí či pár kapek octa. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!