Z mléka, cukru a droždí udělat kvásek. Mouku prosejeme, přidáme sůl, rozšlehané žloutky, olej a kvásek a vypracujeme těsto a necháme vykynout. Z vykynutého těsta odebíráme malé kousky, uděláme z nich placičky s vyšším krajem a dáme na plech s pečícím papírem. Doprostřed dáme nádivku a posypeme drobenkou. Dáme do předehřáté trouby na 190°C a upečeme do červena. Chladné pocákáme rozpuštěným máslem a pocukrujeme. Zelná nádivka: Zelí nakrájíme drobounce na nudličky. Do hrnce dáme máslo,rozpustíme, přidáme krapet vody a pod poklicí dusíme doměkka. Během dušení přidáváme po trošce vody, aby se zelí nepřipálilo a promícháváme. Do měkkého zelí přidáme cukry, skořici, pepř a 5 - 10 minut za stálého míchání opražíme. Ve vydušeném zelí by neměla být žádná tekutina, mělo by vonět po skořici a vanilkou. Zelí ochutnáme a podle chuti přidáme ještě uvedené koření a cukr. Kdo chce zamíchá do zelí okapané hrozinky naložené v rumu (den předem). Pokud nám nádivka zbude, dáme do sáčku a když se rozhodneme péct, tak večer před pečením z mrazáku vytáhneme nebo zmrzlé ohřejeme v mikrovlnce.