Staňte se našimi fanoušky na:

Živáňská dle Míly Stehlíka

Autor receptu: petr.helman.5 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naložíme ve směsi oleje,koření a bílého vína(vodky) na 4-5 dní v chladničce.Poté střídavě napichujeme na jehly maso,papriku cibuli a špek.Napíchané jehly zabalíme do alobalu a nad ohněm grilujeme 1-1,5 hodiny. Doba přípravy:Naložení 4-5 dní grilování 1-1,5 hodiny

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |1. listopadu 2013
znám bez vína a skopového, je to dobrota Odpovědět
Lenny |22. června 2013
receptík mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
honzíček |27. května 2013
mnam mnam Odpovědět
junkie09 |26. května 2013
mňam, taky děláváme Odpovědět
sari |26. května 2013
super dobrota Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Dobrota ;-) Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
škoda že nemám gril Odpovědět
david.kruml.1 |6. února 2013
tak má vypadat živáň 3 druhy masa a ne nějaké blbé keře jak je poslední dobou zvykem. Jen to víno je pro mě novinka, musím zkusit. Odpovědět
Uzzi1 |6. února 2013
na jaře vybalíme gril a jdeme na to! :) Odpovědět
marcela|6. února 2013
něco podobného jsem už zkoušela a bylo to výborné mužu doporučit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!