TĚSTO 4 vejce, 250 ml vody, 90 g ztuženého pokrmového tuku, špetka soli, 140 g hladké mouky. Vodu uvedeme do varu, vmícháme sůl a ztužený tuk. Když je tuk rozehřátý, vsypeme mouku a mícháme, až se těsto nelepí na nádobu ani na vařečku. Necháme prochladnout, občas zamícháme. Do vlažného těsta vmícháme vejce, jedno po druhém a dobře propracujeme. Hotové těsto dáme do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečícím papírem stříkáme věnečky. Věnečky pečeme na 170°C asi 20 minut. Upečené věnečky necháme vychladnout. KRÉM 120 g cukru krupice, 2 balení vanilkového cukru, 2 balení vanilkového pudinkového prášku, 500 ml mléka, 4 lžíce rumu, 150 g másla. Mléko, pudinkové prášky a oba cukry svaříme v hladký pudink a za stálého míchání jej necháme vychladnout. Do změklého másla po částech zašleháme pudink a rum. Vychladlé věnečky rozkrojíme (nejlépe vroubkovaným nožem) a plníme krémem. POLEVA 150 g moučkového cukru, 1 lžíce rumu, 2 lžíce horkého mléka. Cukr, rum a horké mléko třeme 10 minut v misce. Polevou pak věnečky polijeme.