Staňte se našimi fanoušky na:

Zmrazky se zelím a slaninou

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle , přidáme do nich vejce , mouku, majoránku , sůl , pepř a prolisovaný česnek.Vše dobře promícháme a dle potřeby zahustíme strouhankou .Těsto naléváme na pánev s rozpáleným olejem a smažíme z obou stran dozlatova .Slaninu nakrájenou na plátky osmažíme na suché pánvi dozlatova . Zelí necháme v cedníku odkapat. Horké zmrazky prokládáme zelím a osmaženou slaninou a ihned podáváme .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |4. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!