Staňte se našimi fanoušky na:

Znojemský guláš

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na cibuli osmahneme maso, opět pokrájené na plátky nebo větší kousky, podlijeme vodou a dusíme do měkká. Vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, kterou maličko opražíme, podlijeme vodou a necháme na malém ohni provařit. Opatrně vmícháme smetanu a na kostičky pokrájené okurky. Už nevaříme, jen prohřejeme, aby se smetana nesrazila. Podle chuti můžeme přisolit, případně přikyselit nebo naopak přisladit. Omáčka by měla být pikantní. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!