Staňte se našimi fanoušky na:

Amur na paprice

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce ryby osolíme a opepříme, necháme chvíli odležet. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, přidáme mletou papriku, zalijeme trochou vody a povaříme. Ryby vložíme do varného skla, zalijeme připravenou cibulí. Smetanu rozkvedláme s moukou a směsí zalijeme připravenou rybu. V rozpálené troubě pečeme asi 30 minut. Při podávání ozdobíme čerstvou zelenou paprikou nakrájenou na proužky. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
mňam Odpovědět
jana.remkova.7 |11. ledna 2013
Dovolila jsem si přidat foto z kapříka. Moc jsem si pochutnala, děkuji za recept!:-) Odpovědět
jana.remkova.7 |10. ledna 2013
Nemám amura, ale kapra. Zítra vyzkouším:-) Odpovědět
planeta |14. prosince 2012
amurek je dobrá ryba Odpovědět
zrzunkaa|27. prosince 2012
nuu, super :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!