Staňte se našimi fanoušky na:

Ananas na karamelu

Autor receptu: honzapetrik91 (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřáté máslo na pánev přidáme ananas. Může být i čerstvý i z plechovky. Po osmahnutí přidáme cukru. Množství záleží na tom, kolik chceme karamelu. Čekáme, až se cukr rozpustí a pak můžeme podávat. Vhodné je dezert ozdobit šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |4. září 2013
Super recept :) Odpovědět
IVETULIATKO |3. září 2013
začinam ananasom v karameli Odpovědět
Lenny |3. září 2013
mnamka Odpovědět
T3r3z |7. srpna 2013
Bomba! :-) Odpovědět
Šuldeska |30. června 2013
Výborná - znám. Odpovědět
daramacho |19. června 2013
může být dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!