Staňte se našimi fanoušky na:

Ananasová buchta - hrnková

Autor receptu: Linda (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
91× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku, cukr, vejce, prášek do pečiva, sodu a ananasový kompot smícháme dohromady. Kompot dáváme i se šťávou a rozmixujeme. Pečeme na 180°C asi čtvrt hodiny. Krém ušleháme z pomazánkových másel a vanilkového pudinku ve vysokém kelímku. Dáváme bez šlehačky. Přidáme lžíci cukru krupice a vanilkový cukr. Po vychladnutí buchtu potřeme krémem a zdobíme čokoládovou polevou. Dáme do ledničky, aby lépe ztuhla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |15. listopadu 2013
vypadá moc dobře, vyzkouším Odpovědět
petrapo |19. řijna 2013
výborné!! Odpovědět
Michele |16. srpna 2013
vypadá to dobře! Odpovědět
H-D |27. července 2013
luxusní Odpovědět
janatka |26. července 2013
Děláme a jde to i se zavařeným angreštem a je to vynikající. Odpovědět
-1 |22. července 2013
mnamka Odpovědět
Lucinka |21. července 2013
Výborná :) Odpovědět
edita.mickova |19. července 2013
vyzkouším Odpovědět
i |17. července 2013
hezké Odpovědět
i |17. července 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!