Staňte se našimi fanoušky na:

Ananasová buchta - hrnková

Autor receptu: Linda (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
91× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku, cukr, vejce, prášek do pečiva, sodu a ananasový kompot smícháme dohromady. Kompot dáváme i se šťávou a rozmixujeme. Pečeme na 180°C asi čtvrt hodiny. Krém ušleháme z pomazánkových másel a vanilkového pudinku ve vysokém kelímku. Dáváme bez šlehačky. Přidáme lžíci cukru krupice a vanilkový cukr. Po vychladnutí buchtu potřeme krémem a zdobíme čokoládovou polevou. Dáme do ledničky, aby lépe ztuhla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |1. července 2013
dobré Odpovědět
martinnatr |1. července 2013
uložím Odpovědět
kocmaruska |1. července 2013
hezké a přitom jednoduché zdobení - líbí se mi Odpovědět
iva.hlouskova |1. července 2013
dělám je výborná Odpovědět
Gabrielle |1. července 2013
děkuji za recept :) Odpovědět
eviti |1. července 2013
určitě bude dobrá Odpovědět
macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
laetti |1. července 2013
bezva, určitě zkusím Odpovědět
Lenny |1. července 2013
super Odpovědět
hana.molcarova |30. června 2013
vypadá moc dobře :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!