Staňte se našimi fanoušky na:

Anglický roastbeef

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kremžskou hořčici smícháme s částí oleje,worchesterem,solí a pepřem,tuto směs důkladně vetřeme do očištěného a odbklaněného hovězího masa a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladu.odleželé maso zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji,přeložíme ho do pekáčku s rozehřátým olejem,vložíme do trouby vyhřáté na 150 stupňů a pečeme asi 30 minut.Během pečení maso občas obrátíme,ale nepícháme do něj vidličkou.Hotový roastbeef by měl být při zmáčknutí na povrchu tuhý a uvnitř měkký,pružný a růžový,ale nikoli krvavý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |2. února 2014
jo takhle se má dělat! Jen já dávám francouzskou hořčici Odpovědět
tepito |27. srpna 2013
dala bych si... Odpovědět
FOTOrecepty |26. srpna 2013
Super ;-) Odpovědět
Victor |26. srpna 2013
Nejlepší je ze svíčkové!!! Odpovědět
pes |26. srpna 2013
hned bych ochutnal Odpovědět
q |26. srpna 2013
parádní Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!