Staňte se našimi fanoušky na:

Anglický vepřový řízek

Autor receptu: Barficka (270 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátek vepřové kýty naklepeme, položíme na něj plátek šunky, do středu dáme vařené vejce, maso přehneme, kraje jemně naklepeme tak, aby vše drželo pohromadě a obalíme v trojobalu. Potom dáme smažit do předem rozpáleného oleje. Usmažené je vyjmeme a překrojíme v půlce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |6. března 2014
Ukládám Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
zajímavé :-) Odpovědět
JanaB |28. května 2013
Také dělám podobně. 1+ Odpovědět
Vlasta78 |27. května 2013
dobré Odpovědět
lucie.l.farova |27. května 2013
to neznám..vyzkouším Odpovědět
Menzy |27. května 2013
To musí být ale velký kus řízku, ne? Nebo malé vejce :-) Ale určitě to krásně vypadá, možná by to nebylo špatné s anglickou :-) Odpovědět
petra.konfrstova |27. května 2013
to je zajímavé, ničím to nespíchnete k sobě, drží maso pohromadě?? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!