Staňte se našimi fanoušky na:

Angreštová omáčka

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do jíšky z másla a mouky přidáme rozvařený prolisovaný angrešt a. povaříme. Přidáme sůl, cukr a před podáním hustou kyselou smetanu. Podáváme na libové hovězí nebo vepřové maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |29. května 2013
Neznám, vyzkouším. Odpovědět
honzíček |24. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!