Staňte se našimi fanoušky na:

Angreštový koláč s mandlovou drobenkou - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z másla, mouky, cukru a mletých mandlí udělejte drobenku, 2/3 drobenky opatrně natlačte na dno plechu 27x18cm vylož.peč.papírem. Rozložte angrešt, posypte krupicovým cukrem. Zbytek drobenky smíchejte s plátky mandlí a pokryjte vršek koláče. Pečte asi 50-60 minut na 190°C, dokud koláč nezezlátne a ovoce nezačne trochu pobublávat. Posypte krupicovým cukrem a nechte vychladnout. Dobrý je se zakysanou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

VELKAKOKI |28. února 2015
díky za nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!