Staňte se našimi fanoušky na:

Arabská čočka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Čočku vaříme 15 minut s římským kmínem. 2) Po vychladnutí k čočce přidáme nastrouhanou citronovou kůru a nasekané bylinky. 3) Vyšleháme olej, citronovou štávu, sůl a chilli papričky. Vmícháme do čočky. 4) Přidáme natrhaný salát a podáváme s fíky a datlemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |1. března 2016
Fíky naprosto miluji takže zkusím Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Nejčastěji se na dressing používají kvalitní oleje – panenský olivový, řepkový či arašídový. Odpovědět
objev |12. září 2014
Fíky radši čerstvé než sušené, ale mohou být oboje. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!