Staňte se našimi fanoušky na:

Asijská polévka

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
49× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vaříme na mírném ohni mírně slanou vodu s kostrou kuřete. Můžeme přidat 2-3 ks chilli papriček (pokud nemáme růžový olejíček). Vývar scedíme a vložíme do něj nakrátko nakrájené plátky z vepřového masa a vaříme, až je maso skoro měkké. Před koncem přidáme na čtverečky nakrájené pekingské zelí. Dovaříme, dosolíme a pokud jsme nepřidali chilli papričky ochutíme růžovým olejíčkem.Podáváme s bílým pečivem. Budete překvapeni jakou chuť získají vepřové plátky a jak jednoduchá úprava vede k chuťově bohatému výsledku. Pekingské zelí vytváří kompaktní štíhlou světlezelenou hlávku, čínské zelí netvoří hlávky a má tmavě zelené listy. Asi nemá význam napravovat zaúživané, ale pouze upozornit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cesalky |3. května 2013
Vypadá velmi lákavě Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
zajímavé Odpovědět
jana.h |26. března 2013
to vypadá dobře Odpovědět
lucie.ruliskova |22. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
trnecek |12. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Aidel |8. března 2013
Vypadá pěkně :) Odpovědět
JanaB |27. února 2013
Polévku vyzkouším. Odpovědět
vii |27. února 2013
Hm, vypadá hezky, taky zkusíme. Odpovědět
takaya |27. února 2013
vyzkoušíme :) Odpovědět
kote19 |26. února 2013
vypadá dobře :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!